Over ons

Taxi Heerde

Taxi Heerde is een taxibedrijf in de regio Heerde, Zwolle, Hattem, ’t Harde, Hattemerbroek, Oldebroek, Wezep en Wapenveld.  Wij zijn zeer ervaren op het gebied van personenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in taxidienstenschipholtaxiuitgaansvervoer, ziekenvervoer en directievervoer.

Groepsvervoer | 8 personen
Ook voor groepsvervoer bieden wij service op maat. Dankzij onze Mercedes Vito taxibus kunnen wij groepen tot 8 personen vervoeren. Wilt u er met een groep een dagje op uit? Onze chauffeur rijdt uw gezelschap graag naar de bestemming van uw keuze en na afloop brengt hij iedereen weer veilig thuis. Zo bent u gezellig samen onderweg en is het zeker dat iedereen tegelijkertijd op de plaats van bestemming arriveert. Parkeren is geen probleem en op de terugweg bent u zeker van een fitte bestuurder.

SCHIPHOL TAXI HEERDE

Een echt zorgeloze vliegvakantie of zakenreis begint met de luchthavenservice van Taxi Heerde. Onze luchthaventaxi brengt u en uw reisgenoten zorgeloos naar elke luchthaven in Europa. U kunt instappen bij uw eigen voordeur en wordt met uw bagage tot aan de vertrekhal gebracht. Na terugkeer staat onze taxi klaar voor de aankomsthal om u veilig weer thuis te brengen. Dat is pas relaxed reizen: geen stress van een lange autorit, geen parkeerproblemen, geen gezeul met bagage en geen parkeerkosten of zorgen over uw auto.

Er wordt niet gecombineerd, de taxi die u krijgt is voor u en uw relaties. Indien u van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u uw vluchtnummer, herkomst en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven. Wij kunnen zodoende vertragingen in de gaten houden.

ZAKELIJK VERVOER

Taxi Heerde is uw partner voor zakelijk taxivervoer in Heerde en omliggende gemeenten. Wij leveren naast kwaliteit en premium service ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. Terwijl u doorwerkt zorgen wij voor uw vervoer van A naar B. Wilt u liever met uw eigen auto gereden worden? Geen probleem; wij leveren uw chauffeur die u vervoert met uw eigen auto.

Contractvervoer

Heeft u voor een langere periode een taxi nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor onder andere uw woon-werkverkeer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie