Taxi Wapenveld


Taxi Wapenveld is een taxibedrijf in de regio Heerde, Zwolle, Hattem, ’t Harde, Veessen, Oldebroek, Wezep en Wapenveld.  Wij zijn zeer ervaren op het gebied van personenvervoer. Wij zijn gespecialiseerd in taxidienstenschipholtaxiuitgaansvervoer, ziekenvervoer en directievervoer.

Taxi Heerde

GROEPSVERVOER

Taxi Wapenveld beschikt over comfortabele taxi’s een minibussen voor recreatief, zakelijk groepsvervoer en vervoer voor grote groepen. Taxi Wapenveld heeft een uitstekende reputatie wanneer het gaat om het recreatief en zakelijk vervoeren van meerdere personen. Tot vier reizigers kunt u uiteraard ook de reguliere straattaxi van ons nemen.  U reist met onze chauffeurs op een veilige en comfortabele manier, of het nou om nationale of internationale bestemming, een dag of meerdere dagen of om één of meerdere personen gaat: Uw vervoer is  onze zorg.

SCHIPHOL TAXI HEERDE

Een echt zorgeloze vliegvakantie of zakenreis begint met de luchthavenservice van Taxi Wapenveld. Onze luchthaventaxi brengt u en uw reisgenoten zorgeloos naar elke luchthaven in Europa. U kunt instappen bij uw eigen voordeur en wordt met uw bagage tot aan de vertrekhal gebracht. Na terugkeer staat onze taxi klaar voor de aankomsthal om u veilig weer thuis te brengen. Dat is pas relaxed reizen: geen stress van een lange autorit, geen parkeerproblemen, geen gezeul met bagage en geen parkeerkosten of zorgen over uw auto.

Er wordt niet gecombineerd, de taxi die u krijgt is voor u en uw relaties. Indien u van de ophaalservice gebruik maakt verzoeken wij u uw vluchtnummer, herkomst en de aankomsttijd op het vliegveld aan ons door te geven. Wij kunnen zodoende vertragingen in de gaten houden.

 

Taxi Heerde

ZIEKENVERVOER

Als u regelmatig naar het ziekenhuis moet voor een behandeling is het prettig dat u kunt rekenen op een prettige en comfortabele taxirit.   Taxi Wapenveld verzorgt in opdracht van vrijwel alle zorg- verzekeraars in Nederland het zittend ziekenvervoer.

Zittend ziekenvervoer is het vervoer van en naar een ziekenhuis of medisch specialist per taxi vanwege een medische behandeling. Het zittend ziekenvervoer wordt in de meeste gevallen volledig door de zorgverzekeraar vergoed. U kunt bij uw zorgverzekering informeren of u in aanmerking komt voor zittend ziekenvervoer. Van hen ontvangt u dan in de meeste gevallen een machtiging.

 

Taxi Heerde

ZAKELIJK VERVOER

Taxi Wapenveld is uw partner voor zakelijk taxivervoer in Wapenveld en omliggende gemeenten. Wij leveren naast kwaliteit en premium service ook de mogelijkheid om op rekening te rijden. Terwijl u doorwerkt zorgen wij voor uw vervoer van A naar B. Wilt u liever met uw eigen auto gereden worden? Geen probleem; wij leveren uw chauffeur die u vervoert met uw eigen auto.

Contractvervoer

Heeft u voor een langere periode een taxi nodig? Dan kunt u bij ons terecht voor onder andere uw woon-werkverkeer. Bel ons of stuur een bericht voor meer informatie

 

 

Uw voordelige taxi Wapenveld  Zwolle

Woont u in Wapenveld en wilt u een taxi bellen? Voor goedkoop taxivervoer van Wapenveld naar Zwolle, belt u Taxi Heerde op  038 84 42 729, Voor uw zakelijk vervoer, uw luchthavenvervoer, of gewoon uw reguliere taxi: wij staan dag en nacht voor u klaar om u veilig van A naar B te brengen. Wij bieden u een goedkope taxi Wapenveld, met een uitgebreide en klantvriendelijke service. Wilt u meer weten over onze taxi tarieven in Wapenveld? Neem een kijkje op onze website, of neem contact met ons op zodat we u meer over onze taxiservice kunnen vertellen.

UWV Taxi Vervoer

Is reizen lastig omdat u met een langdurige ziekte of handicap zit? Heeft u hulp nodig bij het vervoer naar werk, school of een afspraak bij het UWV? Taxi Wapenveld biedt de hulp om u met een van onze taxi’s te vervoeren. Samen met het UWV maken wij het mogelijk om u deze hulp te verlenen.  In het geval dat u of uw kind een geestelijke beperking heeft en u hierdoor moeite ervaart met het reizen naar uw werk of opleiding, is het taxivervoer een goede oplossing.

Taxi vergoeding

Als u bovenstaande problemen ondervindt met het reizen dan kunt u bij het UWV een taxivergoeding aanvragen. U kunt met ons een afspraak maken en zo kunnen wij samen kijken of u in aanmerking komt voor de vergoeding. In veel gevallen zal u er zeker in aanmerking voor komen. Voor het aanvragen wenst UWV een aantal dingen van u.

  • burgerservicenummer van u en uw eventuele partner;
  • uw rekeningnummer;
  • adresgegevens van uw werk of opleiding;
  • de inkomsten van uw eventuele partner;
  • uw DigiD-inlogcode.
  • Wilt u eerst meer weten over de vergoeding van vervoer? Kijk dan op Vervoer.

Aanvragen

U vraagt een vergoeding voor deze voorzieningen aan via Mijn UWV.

PGB

Heeft u een pgb indicatie? Dan kunnen wij zorg dragen voor uw vervoer.
wij kunnen direct factureren aan de SVB.
Kortom heeft u vervoer nodig naar zorginstelling of zorgboerderij? neemt u gerust contact met ons op.

   Taxi Prijs Berekenen

 

Bereken je taxikosten in slechts een paar clicks  op deze pagina

De kosten voor een rit met onze taxi hangen af van: het starttarief, de afstand en de duur van de rit. Voor al deze onderdelen geldt een maximumtarief. Dit tarief voorkomt dat u als klant teveel moet betalen. 

 Opbouw kosten taxi                      

Een ritprijs bestaat uit 3 delen: 

          1. een starttarief;       

          2.  een prijs per gereden kilometer; 

          3. een prijs voor de duur van de rit.     

 Voor elk onderdeel geldt een maximumtarief.  Na de taxirit krijgt u van de chauffeur een geprinte bon. Daarop staat hoe de ritprijs is opgebouwd en waar u terecht kunt met eventuele klachten.

 

 

 

CONTACT